Websitefreelancers logo
LinkedIn profiel
Bekijk LinkedIn recommendations
André Schreurs - Accountantskantoor van Deventer
http://www.vandeventeraa.nl/
Wij zijn zeer tevreden over Ramon Fincken. Via google zijn wij bij hem terecht gekomen. Op 2 november 2007 hebben wij een overeenkomst getekend voor het ontwerpen van onze website en op 20 november 2007 waren wij in de lucht!

Alle aanpassingen worden zeer snel doorgevoerd. Ook kleine wijzigingen na oplevering worden indien mogelijk nog de zelfde dag doorgevoerd. Echt top!

Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijk resultaat en de prijs is zeer concurrerend! Wij zouden bijna zeggen te laag voor hetgeen je ervoor krijgt.

Ramon van WebsiteFreelancers bedankt en wij kunnen je aan een ieder aanraden!
Danijel Bonacic - Teamleider Klanten Service Waternet
Ramon Fincken heeft voor de Klanten Service van Waternet een scriptingtool ontwikkeld met bijbehorende uitgebreide rapportagemogelijkheid. Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met Ramon en de wijze waarop hij meedacht en zocht naar oplossingen.
Ed Heij - Webchameleon
http://www.webchameleon.nl
Begin 2007 heb ik een marktplaatsscript aangeschaft. Omdat er nog wel wat fouten in het script zaten en ik wat unieke toepassingen wilde, ben ik op zoek gegaan naar iemand die dit script voor mij kon aanpassen en de toepassing eraan toe kon voegen zoals ik dat wilde. Ik kwam via een webmaster forum terecht bij Ramon Fincken van WebsiteFreelancers.nl. Hij heeft de opdracht snel en naar tevredenheid uitgevoerd.

Omdat de eerste samenwerking goed bevallen is, heb ik toen mijn idee voorgelegd voor een profielenscript voor Erotiekadressen.com. Ramon was reeds bezig met een modellenscript en heb aan de hand hiervan gevraagd of hij dit zo kon aanpassen dat het ook aan mijn wensen voor het profielenscript zou voldoen. Het script is precies gemaakt zoals ik het wilde hebben en Ramon doet niet moeilijk over tussentijdse aanpassing of toevoegingen. Ik heb graag de puntjes op de i, maar dit is gelukkig geen probleem geweest. Ook voor eventuele latere projecten kom ik graag terug bij hem.
Robert Bolder - Triple Internet Solutions
http://www.triplesolutions.nl
Wij zijn erg tevreden met onze projecten die gelopen zijn via WebsiteFreelancers.nl.
De deadline wordt altijd netjes gehaald en er is altijd kwalitatief goed werk afgeleverd.
Youri Hart - Port it
http://www.port-it.nl
Ramon Fincken was snel met de levering en heeft het geheel passend voor onze website met super service dat zie je niet vaak meer.
Ook de prijzen die hanteerd zijn voor een beginnend bedrijfje super!
Wij zullen in de toekomst dan ook zeker meer contact hebben over de mogelijkheden die hij ons kan beiden voor onze website. Echt een aanrader.
Rens Lieman - Directeur Formule1Wereld.nl
http://www.formule1wereld.nl
In februari 2006 besloot ik de bouw van een fotoalbum-systeem voor Formule1Wereld.nl uit te besteden aan WebsiteFreelancers.nl.

Een keuze die goed bleek uit te pakken, gezien de prijs/kwaliteitsverhouding van WebsiteFreelancers.
Ramon Fincken nam de opdracht op zich, en hield mij in de beginperiode met screenshots op de hoogte van zijn vorderingen. Prettig, want zo kreeg ik een goed beeld van hoe het systeem er uit zou gaan zien.

Het werk geschiedde snel, WebsiteFreelancers was zich bewust van de belangrijkheid van deze opdracht voor onze organisatie. Zonder dit systeem konden wij niet online met onze nieuwe website, en ik was dan ook bijzonder blij met de snelle vorderingen.

Een ander punt van optimisme was de goede service van WebsiteFreelancers. Als eigenaar van Formule1Wereld.nl ben ik erg kritisch in de vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van het systeem.
Alles moest tot in de puntjes goed zijn, het gaat toch om je eigen product, dus dan wil je alles perfect hebben. Hoewel mijn vele mailtjes met van die kleine puntjes bij een ander konden leiden tot ergernis, was hier bij WebsiteFreelancers niets van te merken en werden mijn punten snel opgenomen in de bouw. Prettig, want het eindresultaat mag er dan ook wezen. Een fotoalbum geheel vormgegeven in onze huisstijl, goed werkend voor de bezoekers (het belangrijkst), en ook goed werkend voor onze werknemers. En dat voor een uiterst scherpe prijs!